UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Україну приїхали боєприпаси з Польщі

Польща послідовно підтримує Україну.

Із Польщі, яка напередодні оголосила, що закриває свій повітряний простір для російських авіакомпаній, до України прибули боєприпаси. Про це повідомив міністр оборони Польщі Маріуш Блащак у Twitter.

"Колонна з боєприпасами, які ми передаємо Україні, вже дісталася наших сусідів. Ми підтримуємо українців, ми солідарні і рішуче виступаємо проти російської агресії", — написав Блащак.

Читайте також: Відключіть Росію від SWIFT і ізолюйте її звідусіль — Кулеба

Російсько-українська війна

Росія почала гібридну війну проти України ще у 2014 році. Активні бойові дії вісім років відбувалися лише у Донецькій та Луганській областях. Однак 24 лютого 2022 року почалося повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Бої тривають на Донбасі, Харківщині, Київщині, Одещині, Херсонщині та інших областях.

Звернення «Дзеркала тижня» до читачів

Наша армія - боєздатна та досвідчена, вона вміє і може воювати. Наші воїни обов’язково переможуть, попри будь-які кількісні переваги, бо чітко усвідомлюють ціну цієї перемоги.

Але армія не може воювати без підтримки - ми потрібні нашим військовим. Ми маємо стати надійним тилом, тими хто попіклується про країну, поки солдати її захищають. Ми потрібні на робочих місцях, спокійні та врівноважені. 

Нам всім дуже страшно і це абсолютно нормально. Зберігати спокій зараз дійсно важко, але треба.