UA / RU
Підтримати ZN.ua

В УДО спростовують звільнення співробітників через дрон журналістів над резиденцією "Синьогора"

В УДО заявили про намір звернутися до суду з цього приводу.

Управління державної охорони спростовує інформацію журналіста Михайла Ткача про звільнення з Управління державної охорони (УДО) співробітників, які забезпечували охорону на святкуванні ювілею голови Офісу президента Андрія Єрмака.

«Нещодавно журналіст інтернет-видання "Українська правда" Михайло Ткач повідомив чергову непідтверджену "інсайдерську" інформацію, що в Управлінні державної охорони України було звільнено військовослужбовців нібито за те, що вони не збили дрон, який літав над Гутою», – повідомили в УДО.

Зазначається, що всі військовослужбовці Управління державної охорони України продовжують виконувати службові обов'язки та забезпечувати безпеку осіб та об'єктів, щодо яких здійснюється державна охорона.

"Управління державної охорони України має намір звернутися до суду з цього приводу", – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Єрмак прокоментував святкування дня народження в резиденції в Карпатах

Раніше журналіст «Української правди» Михайло Ткач повідомив про звільнення з УДО співробітників, які забезпечували охорону на святкуванні ювілею голови Офісу президента Андрія Єрмака. За даними журналіста, підставою стала неспроможність збити дрон журналістів над державною резиденцією «Синьогора» у Карпатах.