UA / RU
Підтримати ZN.ua

В "Слузі народу" прогнозують весняні довибори в парламент

Раніше тут анонсували чистки в партійних осередках.

Навесні в 184-м і 87-му округах, швидше за все, будуть довибори у ВР заявив голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко в ефірі програми "Право на владу".

"В кінці березня будуть довибори до Верховної Ради по тих округах, де народні депутати пішли до місцевої влади. Це представник нашої партії - Андрійович по 87 округу і дуже можливо, майбутнім мером Херсона стане пан Колихаєв, народний депутат з 184 округу. Там можливо будуть довибори. Може, ще десь мажоритарники підуть в місцеву владу. У нас зараз два дня голосування - це в березні, людей вже готуємо попередньо морально, будуть довибори. Відповідно, будуть партійні з'їзди в січні, і ми там будемо приймати якісь кадрові рішення, пов'язані з результатами виборів теж ", - розповів політик.

Нагадаємо, Ігор Колихаєв був лідером гонки в Херсоні за даними екзит-пол. Однак набирав лише 34%.

Також Олександр Корнієнко анонсував за результатами виборів чистки в партійних осередках.

Корнієнко обіцяє чесний партійний процес. За його словами, проекти рішень за деякими главам ОДА, які не показали результатів, незабаром будуть оприлюднені.

Читайте також: Корнієнко очолить штаб "Слуги народу" на місцевих виборах у Києві

Як повідомлялося, уряд узгодив призначення заступника голови Чернівецької обласної держадміністрації. Також уряд узгодив проекти розпоряджень президента України про звільнення двох керівників районних адміністрацій в Рівненській області та одного голови РДА в Кіровоградській області. Крім того, Кабмін призначив двох голів районних держадміністрацій в Київській області.