UA / RU
Підтримати ZN.ua

В річницю розгону Майдану у Дніпропетровську розгорнули 25-метровий прапор України

Активісти з розгорнутим прапором пройшли колоною на Європейську площу.

© 056.ua
© 056.ua
© 056.ua
© 056.ua
© 056.ua

У Дніпропетровську розгорнули 25-метровий прапор України

У Дніпропетровську в неділю, 30 листопада, представники різних конфесій, активісти Евромайдана та громадські активісти спільно молилися за майбутнє України. Присутні вшанували загиблих під час Революції Гідності і антитерористичної операції на Донбасі.

"Ми сьогодні визнаємо світ, який не повинен бути в рабстві, а світом волелюбним. Ми сьогодні визнаємо толерантність, повагу однин до одного. Це наші українські цінності. Цей молебень Божої Матері сьогодні звучить по всій Україні. Дуже прості слова молитви звучать, але я вірю, що Матір Божа завжди буде з нами", - сказав голова Дніпропетровської єпархії УПЦ КП Симеон.

Читайте також: На Віче на Майдані від Порошенка вимагали звільнити Ярему

Учасники акції згадували розгін Майдану в Києві і напади на активістів Евромайдана в Дніпропетровську. Також активісти розгорнули 25-метровий український прапор з фотографіями героїв Небесної сотні і загиблих в зоні АТО бійців і, пройшовши маршем по місту, принесли його на Європейську площу. Люди встали перед прапором на коліна, запалили свічки і вшанували пам'ять українських героїв хвилиною мовчання.