UA / RU
Підтримати ZN.ua

В район проведення АТО буде направлено ще один батальйон добровольців

До третього батальйону Національної гвардії вступають абсолютно різні люди у віці від 18 до 55 років.

В район проведення антитерористичної операції (АТО) на сході України буде направлено ще один батальйон Національної гвардії, сформований із добровольців, заявив заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

"Один батальйон вже знаходиться в районі проведення АТО, другий батальйон, який укомплектований і пройшов відповідне навчання, сьогодні вирушає у район АТО", - заявив Яровий на брифінгу в Кабінеті міністрів у вівторок, 27 травня.

Крім того, завершується робота для формування третього батальйону Національної гвардії. "Це люди, які висловили бажання допомагати державі в такий час", - сказав Яровий, зазначивши, що в підрозділ вступають "абсолютно різні люди у віці від 18 до 55 років.

Також у вівторок у МВС повідомили, що за весь час проведення антитерористичної операції на сході України втрати Національної гвардії склали до п'яти осіб.

"Серед бійців Нацгвардії є втрати і поранені. Кількість убитих можна порахувати на пальцях однієї руки, до 5 осіб", - заявив на брифінгу в Києві заступник голови МВС, керівник апарату Сергій Чеботар. !zn

Читайте також:

Путін закликав припинити АТО в Україні

Авіаційним ударом знищено тренувальний табір терористів в Луганській області

У Донецьку силовики знищили два "КамАЗи", що перевозили сепаратистів

АТО буде продовжена до знищення всіх бойовиків