UA / RU
Підтримати ZN.ua

В «підбитому» будинку в Києві зруйновано три поверхи, є постраждалі

Рятувальники продовжують гасити пожежу

Внаслідок ракетного удару російських військ по Києву у неділю вранці, 26 червня, загорівся 9-поверховий житловий будинок з частковим руйнуванням 7, 8 та 9 поверхів, повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій. У свою чергу міський голова Віталій Кличко повідомив, що під завалами будинку опинились люди. 

"У житловому будинку в Шевченківському районі, куди влучила ракета, тривають пошуково-рятувальні роботи. Під завалами є люди. Частину мешканців евакуювали, двох постраждалих госпіталізували. Рятувальники продовжують працювати, медики на місці", - написав мер Києві Віталій Кличко.

В ДСНС уточнили, що внаслідок ворожого обстрілу, сталося загоряння у 9-поверховому житловому будинку з частковим руйнуванням 7, 8 та 9 поверхів.

"Сталося загоряння на загальній площі 300 кв.м", - йдеться в повідомленні.

Наразі на місці проводовжується ліквідація пожежі та рятуванню людей. За попередніми даними, є постраждалі. На місці задіяно 19 од. пожежної техніки та 67 чол. особового складу.

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба зазначив, що в області ППО збила принаймні одну ракету, з тих, що летіли на Київ. Залишки ракети впали на околицях одного з сіл району. Руйнувань та постраждалих немає.