UA / RU
Підтримати ZN.ua

В «Ощадбанку» продовжили термін дії карток: до якого числа діятимуть

Продовження відбувається автоматично.

Через війну, яку розпочала РФ, багато українців покинули свої домівки та стали внутрішньо переміщеними особами (ВПО). Нещодавно «Ощадбанк» повернув ідентифікацію для пенсіонерів та одержувачів соцдопомоги з числа переселенців.

Але для зручності клієнтів банк продовжив дії всіх платіжних карток, термін яких закінчився починаючи з лютого 2022 року. Про це пише пресслужба «Ощадбанку».

До якого числа продовжили картки «Ощадбанку»

У зв’язку з воєнним станом «Ощадбанк» для зручності клієнтів продовжив термін дії всіх платіжних карток. Це стосується і карток для внутрішньо переміщених осіб. В «Ощадбанку» наголосили, що термін дії карток продовжено до 30 вересня 2024 року.

Читайте також: Термін дії картки закінчився: чи може виникнути затримка виплати пенсії

«Продовження відбувається автоматично для карток, термін яких закінчився починаючи з лютого 2022 року. Якщо нову картку вже перевипущено, будь ласка, зверніться до відділення «Ощадбанку» для її отримання у зручний для вас час», – йдеться у повідомленні.

Також в «Ощадбанку» зазначили, що у разі закінчення терміну дії такі картки продовжать повноцінно працювати: ними можна розраховуватись у торговельно-сервісній мережі, знімати готівку в банкоматах.

Нагадаємо, що в Україні можуть розширити перелік підстав для припинення виплати пенсії.

Щоб продовжувати отримувати виплати, деякі пенсіонери мають пройти процедуру ідентифікації. Раніше у Пенсійному фонді України розповіли, скільки часу може тривати сеанс відеоідентифікації.