UA / RU
Підтримати ZN.ua

В ОРДО повідомили про затримання "українських диверсантів", які підірвали "міністра" Тимофєєва

За словами сепаратистів, затримана група діяла "за вказівкою ГУР Міноборони України".

В терористичній організації "ДНР" заявили про затримання організаторів підриву так званого міністра доходів і зборів Олександра Тимофєєва, повідомляє підконтрольний сепаратистам портал DNR-LIVE.RU з посиланням на джерела в правоохоронних органах ДНР".

"У ході оперативно-слідчих дій "МГБ" (міністерства держбезпеки), по гарячих слідах, була затримана група диверсантів з 6 осіб, які скоїли замах на заступника голови Ради міністрів "ДНР" Олександра Тимофєєва", - йдеться в повідомленні підконтрольного бойовикам сайту.

Також зазначається, що група затриманих диверсантів діяла "за вказівкою Головного управління розвідки Міноборони України".

Читайте також: В зоні АТО загинув український військовий

Нагадаємо, 23 вересня в окупованому Донецьку підірвали автомобіль "міністра доходів і зборів ДНР" Олександра Тимофєєва, під час вибуху постраждали вісім людей. Джерело в "ДНР" повідомило російським ЗМІ про те, що Тимофєєв знаходиться в критичному стані.

Пізніше в міністерстві внутрішніх справ України підтвердили факт замаху на міністра доходів і зборів ДНР" Олександра Тимофєєва і заявили, що він перебуває в реанімації в критичному стані.

За словами радника глави МВС Зоряна Шкіряка, "чиновник" намагався проводити кулуарні переговори з Кремлем про своє бажання обійняти посаду ватажка "ДНР" замість Олександра Захарченко.

Шкіряк також не виключив, що інцидент може бути спецоперацією російських спецслужб по "зачистці ватажків терористичних угруповань "ЛДНР".