UA / RU
Підтримати ZN.ua

В окупованому Криму росіяни змушують місцевих віддавати частину зарплатні на потреби армії РФ – ЦНС

Місцевий бізнес закликають робити знижки військовослужбовцям РФ.

Центр національного спротиву повідомляє, що у тимчасово окупованому Криму, де останнім часом створюються приватні військові компанії РФ, окупанти примушують місцевих жителів віддавати частину заробітної плати на потреби російської армії.

"З моменту широкомасштабного вторгнення російська влада намагається змусити мешканців тимчасово окупованого Криму підтримувати їхніх військових", – зазначили у відомстві.

Місцевий бізнес закликають робити знижки військовослужбовцям РФ, а "держслубовців" та "чиновників" примушують щомісяця віддавати частину зарплати на допомогу окупаційній армії.

"Наразі на півострові триває інформаційна кампанія із залучення коштів на підтримку окупантів. місцеві не виявляють бажання підтримувати росіян, які прийшли з війною на їхню землю. Окупанти з усіх сил намагаються змусити людей допомагати добровільно, але безуспішно", – додають у ЦНС.

Тому, умови по підтримці військових РФ будуть реалізовувати неофіційно, в примусовому порядку.

Читайте також: Майстерність українських військ варта подиву. Тепер США хочуть дати урок росіянам — ексдержсекретарка Райс

Нагадаємо, раніше Центр національного спротиву повідомляв, що солдати армії РФ перевдягаються у форму українських Збройних сил з метою подальшої дискредитації.