UA / RU
Підтримати ZN.ua

В окупованому Донецьку знову шукають "особливо небезпечну українську ДРГ" - ІС

Поранений під час побутового конфлікту російський найманець, пояснив командуванню, що став жертвою "ДРГ, яка діє в місті".

На тимчасово окупованій території Донецької області представники так званого "МДБ" терористичної організації "ДНР" знову шукають нібито "українську агентуру", повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Так, в Петровському та Кіровському районах Донецька "військова комендатура", "поліція" і "МДБ ДНР" проводять низку загороджувальних заходів. Зокрема, розміщуються мобільні блокпости, посилені патрулі, які здійснюють контроль за рухом транспорту на південній ділянці Кільцевої дороги. За даними групи, окупанти шукають нібито "транспортні засоби особливо небезпечної української ДРГ".

При цьому один з російських найманців у Донбасі вже встиг "постраждати" від дій "української ДРГ".

Бойовик "5-й омсбр" з числа місцевих жителів дізнався про зраду дружини з військовослужбовцем ЗС РФ, який прибув на Схід України з Росії. Після цього терорист залишив позиції в Горлівці, на яких "проходив службу", і прибув до Донецька для з'ясування відносин за допомогою неврахованого пістолета ТТ. "Військова прокуратура ДНР" затримала його під час закопування трупа дружини на одному з міських пустирів. У той самий час поранений ним у спину росіянин встиг доповісти командуванню про те, чи отримав кульове поранення внаслідок "сутички з української ДРГ, яка діє в Донецьку".

Нагадаємо, напередодні святкування 9 травня у "МДБ ДНР" заявили про нібито проникнення в окуповані райони "десятків ДРГ", які готують диверсії і теракти напередодні Дня Перемоги. При цьому в орієнтуваннях окупантів стверджувалося, що більшість "українських диверсантів" озброєні одноразовими ручними гранатометами.