UA / RU
Підтримати ZN.ua

В окупованій Горлівці конфліктують співробітники двох "міністерств ДНР" - ІС

Каменем спотикання стало питання "кваліфікації" побиття та роззброєння невідомими двох бойовиків.

У тимчасово окупованій Горлівці спостерігається конфлікт між співробітниками "міністерства внутрішніх справ" та "міністерства державної безпеки" терористичної організації "ДНР", повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За словами координатора ІС, розбіжності виникли на підґрунті "кваліфікації" нападу і роззброєння двох членів бандформувань.

У "МВС ДНР" вважають цей інцидент наслідком звичайних кримінальних "розборок" у місті. А в "МДБ ДНР" - проявом "діяльності українського підпілля".

Співробітники "міндержбезпеки" намагаються використати його для проведення чергових масштабних заходів із "пошуку українських ДРГ та проукраїнських груп".

Як повідомлялося, восени минулого року в ОРЛО загострилися конфлікти між місцевими бойовиками і найманцями з Росії, а також між мирними мешканцями та місцевими терористами.

Навесні того ж року між керівництвом "народної міліції ЛНР" і представниками отамана російського "Всевеликого війська Донського" виник конфлікт. Місцеві "правоохоронці" намагалися вилучити медикаменти, завезені з Росії для "козачої національної гвардії" в Донбасі.