UA / RU
Підтримати ZN.ua

В окупаційних військах зростає кількість небойових втрат - розвідка

Бойовики гинуть через непрофесійне командування офіцерами РФ, зазначили в ГУР.

У російсько-окупаційних військах збільшилася кількість небойових втрат внаслідок непрофесійного командування офіцерами РФ, а також особистої недбалості військовослужбовців, повідомила прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони на своїй сторінці в Facebook.

За інформацією розвідників, у другій окремій мотострілецькій бригаді (Луганськ) внаслідок тривалого утримання в строю особового складу в умовах спеки - один військовослужбовець помер і ще один потрапив до реанімаційного відділення.

Також повідомляється, що командир одного з підрозділів одинадцятого окремого мотострілецького полку (Донецьк), намагаючись скоротити час на проведення робіт з інженерного дообладнання передових позицій, прийняв рішення розмінувати мінне поле силами власного підрозділу.

Наголошується, що міни були раніше встановлені саперами першого армійського корпусу. Внаслідок підриву на полі двоє військовослужбовців загинули і четверо отримали важкі поранення.

Раніше повідомлялося, що російський офіцер під час "виховної бесіди" зламав підлеглому ніс. Найманець відмовлявся підписувати "контракт" на продовження служби.