UA / RU
Підтримати ZN.ua

В окупаційних військах призначають на посаду офіцера за хабар – розвідка

Офіцерська посада "коштує" близько 1 тисячі доларів.

В окремих з'єднаннях і частинах окупаційних військ діє корупційна схема, за якою на офіцерські посади призначають за хабар, повідомила прес-служба Головного управління розвідки Міноборони на своїй сторінці в Facebook.

За інформацією розвідників, російські командири з метою особистого збагачення призначають на посади офіцерів осіб без професійної підготовки за хабар у розмірі до 1 тисячі доларів.

Також у ГУР відзначили, що бійці 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) незадоволені непрофесійним командуванням командира полку. Повідомляється, що після його призначення значно збільшилися втрати особового складу.

Тим часом військовослужбовці 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) відмовилися виконувати наказ російського офіцера з виконання інженерних робіт вночі і самовільно залишили передову позицію, повідомили у розвідці.

Раніше розвідники повідомили, що за останні два тижні втрати у розвідувальній роті бойовиків склали близько третини особового складу. Командира бригади викликали до генерального штабу ЗС РФ для проведення розслідування. Начальника розвідки відсторонили від виконання службових обов'язків.