UA / RU
Підтримати ZN.ua

В одному зі столичних будинків пролунав вибух, є постраждалий

Зараз правоохоронці з'ясовують, що сталося.

В одному із житлових будинків Кива вночі 31 травня стався вибух, у результаті якого постраждав чоловік, повідомили у столичній поліції. Правоохоронці встановлюють обставини інциденту.

“Сьогодні вночі до чергової частини поліції Києва надійшло повідомлення про те, що у будинку на вулиці Зоологічній стався вибух. На місці події працювали слідчо-оперативні групи районного і головного управлінь поліції, вибухотехніки та лікарі”, - зазначили у поліції.

За попередніми даними, у 43-річного потерпілого у руках здетонував вибухонебезпечний предмет. Постраждалого госпіталізували.

“Наразі поліцейські встановлюють обставини вибуху. Вирішується питання щодо надання правової кваліфікації події”, - додали в Нацполіції.

Читайте також: Вибухом в Деснянському районі Києва вибило вікна в будівлі

Раніше повідомлялося про те, що у Солом'янському районі Києва прогримів вибух, у результаті якого стався обвал 2-поверхової будівлі. 

За попередніми даними стався вибух газоповітряної суміші без послідуючого горіння в окремому гаражі. В результаті вибуху гараж знищений повністю і частково був пошкоджений сусідній житловий будинок та літня кухня. Пожежні відразу приступили до розбирання конструкцій і пошуку можливих постраждалих.