UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Одесі згорів фітнес-центр, в якому тренувалися бійці АТО та патрульні

Загиблих і постраждалих немає.

Увечері у вівторок, 12 січня, в Одесі сталася пожежа у фітнес-клуб "Малібу". Вогонь повністю знищив двоповерхову будівлю, повідомляє "Думская.net".

У гасінні пожежі брали участь 21 пожежний і чотири одиниці техніки.

У момент прибуття рятувальників на місце події, двоповерхова будівля клубу вже горіла відкритим полум'ям на площі 200 квадратних метрів. У результаті швидкого поширення вогню по всьому периметру сталося обвалення стелі будівлі на першому поверсі.

У 19:29 пожежу вдалося локалізувати, о 20:17 пожежники повністю її ліквідували.

У результаті пожежі знищено приміщення та майно фітнес-клубу на загальній площі 540 квадратних метрів. Загиблих і постраждалих немає. Причина пожежі невідома.

Фітнес-клуб "Малібу" був відомий тим, що в ньому безкоштовно тренувалися ветерани АТО та співробітники патрульної поліції.

20 грудня в Одесі на території хімзаводу "Суперфосфатний" сталося загоряння тюків з поліетиленом із загрозою поширення на довколишній склад. В результаті події ніхто не постраждав. Втім, у прес-службі підкреслили, що складність гасіння пожежі полягала в тому, що на території заводу відсутнє протипожежне водопостачання, і виникла необхідність здійснювати підвезення води з найближчих гідрантів, які знаходяться від місця НП приблизно в двох кілометрах.

Раніше у Одесі масштабна пожежа охопила висотний будинок. Вогонь почався на верхніх поверхах, але швидко поширився по всій висоті будівлі по одній з його сторін.