UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Одесі затримали "мінера" автостанції "Привоз" та ж/д вокзалу

Чоловік зізнався у скоєному.

Поліція Одеси затримала чоловіка, який у понеділок, 24 грудня, заявив про замінування автостанції "Привоз" та Одеського залізничного вокзалу. Про це йдеться в повідомленні на сторінці в Facebook поліції Одеської області.

"Вчора вранці на спецлінію "102" з одного телефонного номера надійшло кілька анонімних повідомлень про замінування автостанції "Привоз" та одеського залізничного вокзалу. Обидва об'єкти були ретельно обстежені вибухотехніками. В результаті вибухових пристроїв або речовин виявлено не було", - відзначили в поліції.

"25-річний житель області зізнався у скоєному. Він розповів, що напередодні приїхав до Одеси в пошуках роботи. Не працевлаштувавшись протягом доби, він "образився" і повідомив про "вибухівку", - йдеться в повідомленні.

За вказаними фактами інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про затримання правопорушника в порядку ст. 208 КПК України.