UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Одесі та області вводять "затяжну" комендантську годину

Протягом цього часу буде заборонено перебування на вулиці чи в інших громадських місцях без спеціальних документів. 

В Одеській ОВА заявили, що через бомбардування Краматорська залишається висока загроза ракетних обстрілів, Тому в Одесі та області вирішили запровадити комендантську годину. Триватиме вона з 21:00 9 квітня до 06:00 11 квітня. 

Пресслужба ОВА зазначає, що в цей час цивільним заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.

"Звертаюсь з проханням до одеситів та мешканців області з розумінням поставитися до введених обмежень та не порушувати їх. Такі заходи необхідні, в першу чергу, задля вашої безпеки, що тим самим збереже ваше життя, бо наслідки можуть бути фатальними", - пояснив начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Читайте також: Росія може спробувати знищити Одесу, так само як і Маріуполь – Зеленський

Нагадаємо, напередодні офіцер оперативного командування "Південь" полковник Владислав Назаров повідомив, що російські військові завдали по Одесі ракетних ударів з моря, вражено об’єкти інфраструктури міста. Також ворог продовжує проводити повітряну розвідку, додав речник Оперативного штабу Одеської ОВА Сергій Братчук. Українські військові не дають йому такої можливості.