UA / RU
Підтримати ZN.ua

В очікуванні тепла: якою буде весна 2023 у Києві

До весни залишилось менше місяця.  

Незважаючи на падіння температури та снігопади у перші тижні лютого, весна поступово наближається. За попередніми прогнозами синоптиків сайту wisemeteo, весна у Києві у 2023 році обіцяє бути холодною та сухою. Найхолоднішим місяцем традиційно буде березень, а найтеплішим – травень.

Яким буде березень 2023 у Києві

Середня температура у перший місяць весни буде нижче за норму. Замість звичайних 3°C  у березні, середньодобова температура початку сезону складатиме близько 2 °C.

Великої кількості опадів не передбачається. В перший тиждень очікуються заморозки до -10 вночі, але поступово температура буде підніматися. Найтепліше буде у другій половині місяця, самими теплими днями стануть14,15,19 і 20 березня. Опадів майже не очікуються. У порівняння з лютим, суттєво зросте кількість сонячних днів.

Яка погода буде у квітні 2023

Квітень 2023 у Києві очікується сухим і сонячним. Денна температура повітря поступово почне підніматися. Вже 8 квітня очікується +14 вдень, та + 6 вночі. Найтеплішим днем стане 30 квітня , тоді вдень очікують +21. Невеликі опади прогнозують 2, 8, 29 і 30 квітня.

Яким буде травень 2023 у Києві

Травень 2023 принесе достатньо прохолодні ночі. Температура коливатиметься від +6 до +14. Особливо прохолодним буде другий тиждень останнього весняного місяця. Опадів буде небагато, основна частина припаде на перші тижні. Максимальна денна температура травня складатиме +22, а мінімальна – +13.