UA / RU
Підтримати ZN.ua

В. о. голови ДФС отримав позитивний тест на коронавірус

Солодченко попросив перевіритися на COVID-19 тих, з ким контактував.

В. о. голови Державної фіскальної служби Сергій Солодченко заразився коронавірусом, про що повідомив на своїй сторінці у Facebook. Він працюватиме дистанційною.

«Отримав сьогодні результат  ПЛР-аналізу на SARS-CoV-2 – «виявлено». Йду на самоізоляцію. Почуваю себе добре», - написав Солодченко.

Він звернувся до тих, із ким контактував останнім часом, та попросив їх зробити тест на коронавірус. Солодченко зазначив, що нікуди не зникає і працюватиме дистанційно.

Читайте також: В армії України зросла статистика смертей від коронавірусу

Як повідомлялося, станом на 29 жовтня в Україні лабораторно підтвердили 370 417 випадки COVID-19. Зокрема, за останню добу коронавірус виявили у 7 342 осіб. За весь час пандемії в Україні від COVID-19 померли 6 868 пацієнтів, одужали 151 632.

За словами головного санітарного лікаря України Віктора Ляшко, близько 80% госпіталізованих з коронавірусом потребують кисневої терапії.

Також очільник МОЗ Максим Степанов розповідав, що вже до середини листопада до кисню планують підключити 50% ліжок для хворих коронавірусів, а вже до кінця року ця кількість становитиме 80%. За його словами, загальна кількість ліжко-місць для хворих коронавірусів також найближчим часом має зрости до 52 тис.

При цьому жорсткий карантин в Україні можуть ввести за умови, якщо на добу почнуть фіксувати 15 тис. випадків.