UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Миколаєві в нічному ДТП загинули двоє людей

Ще одна пасажирка з травмами потрапила до лікарні.

У Миколаєві внаслідок нічного ДТП двоє людей загинули та ще одна потрапила до лікарні, повідомила поліція Миколаївської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась в ніч на 3 січня о 00:32 по вул. Генерала Карпенка. Після зіткнення автомобілів Hyundai та BMW, останній в'їхав у дерево. У результаті автопригоди на місці загинули  38-річний водій та 32-річна пасажирка BMW. Ще одну пасажирку цього ж автомобіля госпіталізували до лікарні. Водій та пасажир Hyundai не постраждали.

Поліція кваліфікувала подію за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб».

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини та причини автопригоди та просять свідків пригоди надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували аварію.

Читайте також: Камери на дорогах зменшили кількість аварій з жертвами та постраждалими – МВС

Нагадаємо, 7 грудня неподалік села Брусилів на Чернігівщині зіткнулися  маршрутка та вантажівка. Внаслідок аварії загинули 13 людей, семеро дістали травми, постраждалих ушпиталили до лікарень області.