UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Мелітополі стався вибух в дворі будинку депутата-колаборанта

Вибух був доволі потужним.

В тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області вранці пролунав гучний вибух, повідомив міський голова Іван Федоров.

«Гучний вибух в житловому районі на півночі Мелітополя, біля 24-о училища, де зосереджене чергове лігво окупантів», - написав він вранці.

Федоров зазначив, що вибух був доволі потужним – у навколишніх будинках повилітали вікна, а на місце відразу помчали швидкі та пожежники.  

Згодом місцеве видання «Риа-Мелитополь» заявило, що вибух був не в училищі, а в сусідньому будинку — вибухнула квартира.

«Вибух стався на бульварі 30 років Перемоги біля під'їзду будинку №6, вибухнув вибуховий пристрій», - заявило видання.

За попередніми даними, партизани «передали привіт» колаборанту депутату міськради  Дмитру (Коробку) Трухіну. Про стан йього здоровя на разі нічого не відомо.

Згодом Іван Федоров повідомив, що колаборанта в надважкому стані доставили в лікарню.

«За своє «професійне» життя встиг накопичити вагомий послужний список. Давній прихильник гауляйтерів Мелітополя Балицького і Данильченко. Був депутатом Мелітопольської міської ради 3-х скликань, в тому числі від компартії та ОПЗЖ. Брав участь у незаконних «підвальних» сесіях міськради», - розповів про Трухіна він.

Також за попередньої влади він був директором КП «Комунальна власність», де дерибанив комунальне майно, а з початку повномасштабної війни в Україні у 2022-у році став близьким поплічником гауляйтерів і окупантів та курував незаконний розподіл землі та майна.

Читайте також: У Мелітополі із головної площі зник російський прапор – Федоров

До Мелітополя продовжують завозити мобілізованих росіян. Генштаб також підтверджує завезення до міста 12 листопада чергової групи мобілізованих. Після прибуття до Мелітополя окупанти скуповують їжу, цивільний одяг та найбільше алкоголь.