UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Кривому Розі повністю вимкнули електроенергію 

Очільник міста повідомив що відбувається в місті

У Кривому Розі відбулось екстрене вимкнення електроенергії по всьому місту. Про це повідомив очільник військової адміністрації міста Олександр Вілкул.

“Енергетики провели аварійне відключення світла фактично по всьому місту. Лікарні та критична інфраструктура перейшла на генератори. Нагадую, що в місті 213 Пунктів незламності, де все є. Енергетики обіцяють відновлення за декілька годин”, – повідомив Вілкул, не уточнюючи причину аварійного вимкнення.

Місцеві пабліки повідомляють про те, що без електроенергії декілька районів міста У північній частині - 173 та 129-ий квартали, КРЕС, БМВ, Північний ГЗК, Бажанова. В частині міста не працюють світлофори, швидкісний трамвай і тролейбуси. 

В лютому 2024 року внаслідок масованої атаки «шахедів» на Криворізький район виникли дві пожежі. Без світла в районі залишилися майже 15 тисяч людей. Того дня знеструмленими виявилися дві котельні Кривого Рогу, які забезпечують теплом 43 тисячі абонентів. Також деякі родини залишилися без водопостачання. Крім того, у місті частково знеструмили швидкісний трамвай.