UA / RU
Підтримати ZN.ua

В КМВА розповіли про ситуацію з електропостачанням, водою, теплом та зв'язком у Києві

Всі відновлювальні роботи планують завершити протягом 24-х годин.

Станом на 9.30 26 листопада без постачання електроенергії, в режимі аварійних відключень залишаються 130 тисяч мешканців Києва. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

При цьому, водопостачання відновлено в повному обсязі, по усіх районах столиці.

«В квартирах верхніх поверхів багатоповерхівок, які ще досі знеструмлені можливий понижений тиск води в мережі», - попередили в КМВА.

Також триває запуск теплопостачання.

Мобільний зв'язок практично доступний в усіх районах міста, однак не виключається ймовірність локальних проблем у місцях без електроживлення.

Всі відновлювальні роботи планують завершити протягом 24-х годин.

«Вода, тепло, зв'язок повернеться до роботи в штатному режимі. Електроенергія подаватиметься згідно графікам стабілізаційних відключень», - заявили в КМВА.

Читайте також: "Навіть гіпотетичні спроби захопити столицю – приречені": на Київщині будують потужні укріплення

23 листопада Росія знову завдала масованого ракетного удару по Україні. Відключення електроенергії спостерігалися майже по всій країні. Крім того, під час російської ракетної атаки аварійно зупинили роботу енергоблоки Південноукраїнської та Хмельницької АЕС.

Також повідомлялося, що низка населених пунктів Молдови залишилася без світла, заявив віце-прем'єр-міністр Андрій Спину. Він пов'язав відключення з масованим ракетним ударом РФ по території України.