UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Києві пошкоджено спортивний комплекс «Укрзалізниці»

Одна людина отримала травми.

Внаслідок російського ракетного обстрілу вранці 23 січня в Києві пошкоджено спортивний комплекс «Укрзалізниці», повідомила компанія.

Наразі на місці працюють вибухотехники та ДСНС. Одну людину на території комплексу було поранено.

«Щодня на "Локомотиві" тренується понад півтисячі дітей залізничників та з тимчасово переміщених родин, зокрема з Маріуполя, Мелітополя, Херсона... На щастя, в момент події дітей на території комплексу не було», - додали в «Укрзалізниці».

В компанії зазначили, що сьогодні комплекс не працюватиме. На разі на місці проводять рятувальні роботи та оцінюють масштаби пошкоджень.

Читайте також: Польща активізувала авіацію під час ракетної атаки РФ на Україну

У Києві внаслідок російської ракетної атаки загинула жінка та ще дев’ять людей отримали різного типу поранення. Також відомо, що у житловому  будинку в столиці в одній з квартир виявили не здетоновану бойову частину ракету. Мешканців будинку евакуювали.

У Павлограді на Дніпропетровщині внаслідок масованої ракетної атаки РФ, за попередніми даними, загинула людина, а також є постраждалі.

Також російські окупанти завдали вранці кілька ударів по Харкову ракетами Х-22. Внаслідок ударів дві жінки загинули, мінімум 13 людей отримали поранення. Зруйновані багатоквартирні житлові будинки, навчальний заклад, інша виключно цивільна інфраструктура.