UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Харківській області чоловік погрожує гранатою поліцейським, які прийшли провести у нього обшук

Правоохоронці ввели в дію операцію "Грім"

У Харківській області правоохоронці прийшли з обшуком до чоловіка, а він зустрів поліцейських з гранатою в руках, від’єднав чеку й погрожує вибухом. Про це повідомила пресслужба Нацполіції у Харківській області.

“Сьогодні о 08:50 співробітники карного розшуку Основ’янського відділу поліції прийшли до домоволодіння жителя району з метою проведення санкціонованого обшуку. Чоловік вийшов до поліцейських з гранатою, та від’єднавши чеку, погрожує її підірвати”, - йдетьсЯ у повідомленні.

Вказано, що на місце виїхали керівництво обласної та районної поліції, слідчо-оперативна група, співробітники управління “КОРД”, фахівці вибухотехнічного управління поліції та співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

“В дію введена спеціальна поліцейська операція “Грім”. Інформація внесена до Єдиного обліку заяв і повідомлень Основ’янського відділу поліції”, - додали в поліції.

#поліція_Харківщини ‼️Поліцейські встановлюють обставини події в Основ’янському районі Харкова Сьогодні о 08:50...

Опубліковано Поліція Харківської області Четвер, 12 листопада 2020 р.

Читайте також: Поліція затримала трьох невідомих, які стріляли в патруль

Раніше повідомлялося про те, що у Запорізькій області поліцейські затримали чоловіка, який погрожував перекрити дорожній рух й з цією метою зайшов до магазину з бойовою гранатою "Ф-1".

Місцевий житель зателефонував до поліції й повідомив, що має вибуховий пристрій й погрожував перекрити дорожній рух. Через кілька хвилин він зайшов з гранатою "Ф-1" в магазин, розташований на бульварі Центральному. Співробітники закладу викликали поліцію.