UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Донбасі на блокпосту помер поліцейський

У МВС не називають причину смерті.

В районі проведення операції Об'єднаних сил на блокпосту "Лисичанськ-Гірське" помер майор поліції Володимир Стецюк, якому було 47 років, повідомила у Facebook пресслужба Міністерства внутрішніх справ. Причину смерті в МВС не називають.

"Поліцейський пройшов шлях від сержанта до майора. Останніх півтора року ніс службу в складі роти патрульної поліції особливого призначення "Тернопіль". Разом з побратимами неодноразово виконував бойові завдання на сході держави, де завжди проявляв мужність, стійкість та професіоналізм. Колеги його запам'ятали доброю, щирою людиною, готовим прийти на допомогу та підтримати", - йдеться у повідомленні.

У МВС висловили співчуття рідним та близьким поліцейського.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що через війну в Донбасі загинуло 455 правоохоронців, ще 1920 отримали поранення, 34 пропали безвісти, у 341 встановлена інвалідність, 1 полонений, 243 неповнолітніх дітей залишилися без батька. Загалом за роки незалежності при виконанні службових обов'язків загинув 1671 працівник органів внутрішніх справ, 14 508 отримали поранення.