UA / RU
Підтримати ZN.ua

В "ДНР" замовили пошиття форми з символікою українських бойових підрозділів - ІС

Донецька швейна фабрика по замовленню терористів веде пошиття форми з нашивками батальйону "Айдар" та 79 окремої аеромобільної бригади.

Терористи "ДНР" замовили пошиття значної кількості військової форми з символікою бригад ЗСУ та українських добровольчих батальйонів, повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Швейна фабрика в Донецьку (мікрорайон "Текстильник") за замовленням "ДНР" здійснює пошиття значної кількості комплектів військової форми українського зразку, з відповідними нашивками. Частина замовлення з символікою батальйону "Айдар" вже готова та передана бойовикам", - пише він на своїй сторінці в Facebook.

Як зазначає Тимчук, інша частина замовлення містить символіку бригад ВСУ, зокрема – 79 миколаївської окремої аеромобільної бригади.

Раніше в Держприкордонслужбі заявили що посилять заходи безпеки під час великодніх та травневих свят, щоб не допустити проникнення на територію України терористів, диверсантів та провокаторів.

Тим часом, за даними групи ІС, під виглядом підготовки до "параду" на 9 травня бойовики ведуть в Донецьку перегрупування та отримують підкріплення.