UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Бельбеку війська РФ штурмують військову частину

Українським військовим був поставлений ультиматум: здати зброю

Війська Російської Федерації штурмують українську військову частину в Бельбеку. Про це своєму Facebook повідомив глава кримського медіацентру Міністерства оборони України Владислав Селезньов.

"17:00. Штурм Бельбеку. В ході штурму на територію військової частини прорвалися представники самооборони Криму. Ворота в частину проламані з допомогою БТРа", - пише Селезньов. Він зазначив, що його джерела повідомляють про постріли в ході штурму.

Українських військових закидають світло-шумовими гранатами, на територію в/ч заїхала карета "швидкої", передає "5 канал".
Перед цим представники російської армії висунули українським військовим у Бельбеку ультиматум: здатися протягом години, інакше буде штурм.
Раніше повідомлялося про те, що окупанти оточили аеродром Бельбек, і Поставили українським військовим ультиматум - не вийдуть без зброї, почнеться штурм.
Під час переговорів Мамчура з представником російської сторони, командир української частини заявляв, що наказу здаватися не було, і всі військові залишаються на своїх місцях. !zn