UA / RU
Підтримати ZN.ua

В автомобільній аварії у Львівській області постраждало п'ятеро осіб

Один з водіїв – учасників ДТП перебував у стані сп'яніння.

У вівторок, 21 липня, на трасі Львів-Шегини сталася дорожньо-транспортна пригода у результаті якої постраждало п'ять осіб.

Один з водіїв – учасників ДТП був у нетверезому стані, повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Відомо, що водій автомобіля Mitsubishi Galant, 38-річний житель Львова, виїхав на зустрічну смугу й зіткнувся з автомобілем Range Rover, за кермом якого перебував 47-річний житель району. Зіткнення також сталося з автомобілем ВАЗ-2108, за кермом якого перебував 26-річний місцевий житель.

"У результаті зіткнення тілесні ушкодження отримали водій та 45-річна пасажирка Range Rover, водій і пасажирка ВАЗа, а також водій Galant. Вони доставлені до лікарні, зараз медики уточнюють їх діагнози. Також встановлено, що водій Mitsubishi керував транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння", - повідомляють поліцейські.

Читайте також: За 29 років— 1 000 000 264 чоловік: У МВС порахували постраждалих у ДТП на українських дорогах

Правоохоронці відкрили справу за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Винному загрожує від 3 до 8 років в'язниці.

В даний час вирішується питання про затримання водія Mitsubishi в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу.

Раніше повідомлялося, що 20 липня у результаті зіткнення вантажівки з легковим автомобілем у Дніпропетровській області загинули дві людини. 20-річного водія – військовослужбовця Національної гвардії затримало Державне бюро розслідувань.

Нагадаємо, п'ять осіб отримали травми у результаті ДТП за участю трьох автомобілів в Харкові. Після аварії в міську лікарню швидкої і невідкладної допомоги доставили трьох дорослих, трирічного і семирічної дитини.