UA / RU
Підтримати ZN.ua

УЗ евакуювала з Луганської та Донецької областей понад 12 тисяч людей

В УЗ стверджують, що працюють усі вокзали, окрім двох.

Голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишин повідомив, що залізниця працює за графіком, локомотивні бригади забезпечують рух як пасажирського, так і вантажних поїздів, проводиться евакуація населення.

"Залізниця працює за графіком. Увесь критичний персонал працює. Локомотивні бригади забезпечують роботу як пасажирських, так і вантажних поїздів. Вантажний рух ми тимчасово припинили лише деякими ділянками", - заявив він у Facebook.

За його словами, з Луганської та Донецької областей евакуйовано понад 12 тисяч людей. В Україні працюють усі вокзали, окрім двох.

"Наразі евакуйовано понад 12 тисяч людей. Наші вокзали стали точкою опорою для населення. Працюють усі вокзали окрім двох – Херсон та Конотоп. Вони тимчасово евакуйовані, ми повернемося до них, як тільки повернемо контроль над цими містами", - йдеться у повідомленні..

За даними Камишина, критична інфраструктура майже пошкоджена.

"Є одна пошкоджена опора і два підірвані мости на стиках з Росією. У такі дні, як сьогодні гартуються залізні нерви. Все буде добре", - завершив він своє звернення.

Пасажирам радять стежити за оновленням на офіційних сторінках Укрзалізниці та уважно слухати оголошення на вокзалах їхніх міст. Прибувати на посадку рекомендують за 30 хвилин до відправки.