UA / RU
Підтримати ZN.ua

Унаслідок ворожого обстрілу Миколаївської області поранення отримали 17 людей

Також є загиблі.

Унаслідок ворожого обстрілу ввечері 23 червня села Новомиколаївка Миколаївської області одна людина загинула. Ще четверо мирних жителів отримали поранення. Про це повідомила Миколаївська ОВА.

Згідно з повідомленням, вдень, 23 червня, Миколаїв було атаковано трьома крилатими ракетами наземного базування.

«Влучання відбулося у виробничу та соціальну інфраструктуру. Поранено одну цивільну особу», - зазначає ОВА.

Також зранку, 24 червня, у Миколаєві було чутно вибухи. Інформація уточнюється.

У Баштанському районі продовжуються обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади.

Внаслідок вчорашніх нічних обстрілів смт Березнегувате, пошкоджено чотири житлові будинки та господарчі будівлі. Інформація щодо потерпілих уточнюється.

В ОВА також повідомили, що вночі, 23 червня, війська РФ обстріляли Широківську громаду. Окупанти зруйнували склади сільськогосподарських підприємств. За попередньою інформацією, потерпілих немає.

Крім того, вчора, 23 червня, близько 20:00 внаслідок обстрілів села Новомиколаївка Первомайської громади одна людина загинула, чотири цивільних отримали поранення. Окупанти зруйнували один будинок, інші житлові будинки пошкоджено.

Також зафіксовано обстріли на території Парутинського старостинського округу Куцурубської громади. На щастя, обійшлося без жертв.

«Зранку, 24 червня, були обстріли села Горохівка Воскресенської громади. Зафіксовано загоряння. Інформація про наслідки уточнюється. У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно», - інформує ОВА.

За словами голови Миколаївської облради Ганни Замазєєвої, загалом за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 17 людей. Дітей серед постраждалих немає.

«Знову дісталося Миколаєву та громадам Баштанського і Миколаївського районів. Зокрема, під обстріли потрапили Широківська, Березнегуватська, Куцурубська, Воскресенська та Первомайська громади», - йдеться у повідомленні.

Замазєєва додала, що унаслідок обстрілів пошкоджені житлові будинки, соціальні об’єкти та виробнича інфраструктура. На жаль, є загиблі та поранені.

Читайте також: Росіяни випустили сім ракет по Миколаєву, є загиблий та постраждалі

Раніше повідомлялося, що окупанти цілеспрямовано вбивають мирних жителів та спалюють українську поля. Війська РФ вкотре обстріляли Миколаївську область. В результаті обстрілів згоріло понад 80 гектарів пшениці.