UA / RU
Підтримати ZN.ua

Укрзалізниця повідомила, до якого часу польські залізничники обмежуватимуть рух до станції Дорохуськ

Наразі крайній термін – 30 вересня

Обмеження маршруту деяких поїздів Хелмського напрямку до станції Дорохуськ триватиме. “Для ремонту інфраструктури польським колегам необхідний додатковий місяць, тож тимчасове обмеження деяких поїздів до станції Дорохуськ збережеться до 30 вересня”, – повідомляє “Укрзалізниця”.  

Читайте також: “Укрзалізниця” намагається зменшити затримки на кордоні і змінює графіки поїздів у польському напрямку

Які поїзди матимуть обмеження і які курсуватимуть на станцію?  

“Укрзалізниця” нагадує, що обмеження не стосується поїздів:  

Вони та пересадкові поїзди до Варшави та з польської столиці курсуватимуть як зазвичай. Водночас деякі поїзди київського і дніпровського напрямків курсуватимуть до польської прикордонної станції Дорохуськ замість Хелма:  

“Пасажири, які подорожуватимуть цими поїздами, проходитимуть прикордонно-митний контроль традиційним чином: у поїзді “Укрзалізниці”.

Алгоритм пересадки на польський поїзд до або з Варшави  

Для того, щоб зробити пересадку на поїзд, який курсує зі столиці Польщі або до неї, треба виконати алгоритм дій, який зазначає “Укрзалізниця”:  

Залізничний перевізник нагадує, що переглянути розклад руху та придбати квитки можна в застосунку “Укрзалізниці” та на оновленому вебсайті https://booking-new.uz.gov.ua/.

Як повідомлялось раніше, частина поїздів до чи з Хелма змінює свою кінцеву станцію на іншу – Дорохуськ. Відповідні зміни у маршруті планувались до кінця літа і вони обумовлені ремонтними роботами на польській залізниці з 23 червня до кінця літа.