UA / RU
Підтримати ZN.ua

Укрзалізниця обіцяє "підставити залізне плече" тим, хто запізнився на поїзд через страйк польських фермерів

Пасажири зможуть упродовж доби сісти на інший поїзд.

Пасажири Укрзалзниці, які автівками та автобусами прямують до наших поїздів з Польщі до України і через блокування трас польськими активістами не можуть вчасно дістатись вокзалів, впродовж  доби можуть сісти на інший поїзд Укрзалізниці з Перемишля, Любліна та Хелма до України з квитками на свій пропущений рейс. Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

Зокрема, така опція доступна для наступних поїздів:

«У моменти відчаю Укрзалізниця завжди підставить залізне плече: робимо це від початку повномасштабного вторгнення, працюючи для держави та українців», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: На кордоні з Україною польські протестувальники блокували рух пасажирського поїзда

У перевізника наголосили, що не гарантують наявність вільних місць, проте зроблять усе можливе, щоб зручно розмістити додаткових пасажирів у поїздах та довезти в Україну за графіком.

Рух поїздів між Польщею та Україною наразі відбувається в стандартному режимі.

Інтеграція у європейську спільноту — це і про негативні сторони ЄС і фермерські протести як незмінний атрибут політичних спекуляцій. Так, усе, що відбувається зараз на польсько-українському кордоні, обурює. Але емоції — найгірший порадник у цій ситуації, які і недалекоглядність.

Розблокування кордону сьогодні, не вирішить наших проблем завтра. Чому нас вчать польські фермери, розповідає Юлія Самаєва.