UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Укрзалізниця" запускає потяги до Слов'янська і Красного Лиману

Залізничники відновлюють пошкоджені шляхи і обладнання ділянок Донецької залізниці. Буде запущено електропотяги Харків-Букіне-Красний Лиман і Слов'янськ-Лозова.

"Укрзалізниця" робить усе можливе, щоб 7 липня запустити рух потягів на станції Слов'янск і Красний Лиман Донецької залізниці, який було перервано через бойових дій.

Про це заявив заступник гендиректора "Укрзалізниці" Віталій Жураківський, повідомили у прес-службі компанії.

"Зараз колійники, електрики і зв'язківці працюють над відновленням пошкодженої контактної мережі, шляхів і обладнання ділянок Донецької залізниці", - йдеться в повідомленні.

За словами Жураковського, сьомого липня планується запустити рух електропотягів між станціями Харків-Букіне-Красний Лиман і Слов'янськ-Лозова.

На початку травня залізничники змушені були змінити рух приміських та міжрегіональних потягів Донецької та Південної залізниць. Тоді "Укрзалізниця" скасувала курсування 29 приміських потягів на Донецькій залізниці та чотирьох - на Південній залізниці. Також були обмежені маршрути дев'яти приміських потягів на Донецькій залізниці та 10 - з Південної залізниці.

17 пар пасажирських потягів змінили маршрут на перегонах Слов'янськ - Шпичкине і Красний Лиман - Форпостна. До стабілізації ситуації вони курсують через ділянку Червоноармійськ - Павлоград - Лозова.

Нагадаємо, у суботу, 5 липня, над Слов'янськом було піднято державний прапор України. !zn

Читайте також:

"Укрзалізниця" пообіцяла не включати чай у вартість квитка без згоди пасажира

Квитки на міжнародні потяги не подорожчають, а навіть подешевшають, запевняють в УЗ