UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Укрзалізниця" тимчасово припинила продаж залізничних квитків до Криму

Через ремонт залізничних шляхів тимчасово припинено продаж квитків за деякими напрямками до Криму. Квитки на потяги за новим розкладом можна буде придбати після 5 квітня.

У зв'язку з проведенням ремонтно-колійних робіт на залізничних ділянках припинено попередній продаж квитків на деякі потяги, що курсують у Крим і з Криму. Про це повідомили у Кримській дирекції Придніпровської залізниці.

Зокрема, роботи ведуться на ділянці залізничної колії Знам'янка-Шевченко (Одеська залізниця), Краснопартизанська-Урожайна (Придніпровська залізниця) і Київ-Московський-Миронівка (Південно-західна залізниця).

"Пасажири, які бажають виїхати у період до 5 квітня, можуть придбати квитки на деякі потяги, що прямують за вказаними залізничними гілками, на наступні дати зараз продаж квитків припинено. Квитки на поїтяги за новим розкладом пасажири зможуть придбати після 5 квітня, коли з'явиться новий розклад",- пояснили у дирекції.

У даний час розробляється графік руху з урахуванням проведених робіт.

Раніше повідомлялося про те, що уряд України вніс зміни у порядок обслуговування громадян залізничним транспортом, згідно з яким при купівлі квитка на потяг до нього будуть вноситися прізвище та ім'я пасажира.

Згідно з постановою Кабінету міністрів №160 від 6 березня 2013 року, оформлення у квитковій касі повних і дитячих проїзних документів, у тому числі в електронному вигляді, здійснюється з внесенням до проїзного документа прізвища та імені пасажира зі слів особи, що здійснює оплату проїзного документа. !zn

Читайте також:

У Кабміні розкрили деталі введення іменних залізничних квитків

У потязі Москва-Київ відкриють duty free

"Укрзалізниця" продаватиме квитки з урахуванням переходу на літній час