UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Укрзалізниця" призначила додаткові поїзди для перевезення вболівальників на ЛЧ у Києві

Призначені два швидкісних поїзди для мешканців Львова.

"Укрзалізниця" призначила додаткові швидкісні поїзди для перевезення футбольних вболівальників зі Львова до столиці на фінал Ліги чемпіонів УЄФА в суботу, 26 травня. Як повідомляє прес-служба компанії, кількість поїздів було визначено за результатами аналізу кількості вболівальників, які планують відвідати фінал.

Так, вболівальники можуть дістатися до столиці додатковим потягом №756 Львів - Київ, який 25 травня відправиться о 23:00 і прибуде до Києва 26 травня о 5:18. Назад у Львів курсуватиме швидкісний потяг "Інтерсіті+" №713 Київ - Львів, який відправиться з Києва 27 травня о 2:00 і прибуде до Львова о 08:14.

Повідомляється, що вагони поїзда мають місця для перевезення людей з інвалідністю. Квитки є у продажу в усіх касах і в онлайн-системі.

Нагадаємо, що фінальний поєдинок Ліги чемпіонів між англійським "Ліверпулем" та мадридським "Реалом" пройде 26 травня в Києві на НСК "Олімпійський". Рух транспорту в радіусі 1,5 кілометри навколо НСК "Олімпійський" буде перекрито з 20:00 пятниці, 25 травня, до 06:00 неділі, 27 травня. Зокрема, це вулиця Володимирська, бульвар Лесі Українки, вулиці Євгена Коновальця, Богдана Хмельницького та Хрещатик (перекритий із 12 травня). Периметр, окреслений цими вулицями, буде пішохідним.