UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Укрзалізниця безкоштовно перевезла понад 1150 пасажирів зі сходу України

Зі Сватового було перевезено 799 осіб, з Красноармійська - 124, з Волновахи - 228. А також 236 дітей перевезли з Луганська в Одесу.

Залізниці України, незважаючи на бойові дії і перешкоди самопроголошеної ДНР, продовжують вивозити людей зі сходу України, в тому числі безкоштовно перевозити дітей, людей з інвалідністю та членів їхніх сімей, повідомляє прес-служба "Укрзалізниці"

"Станом на 22 липня було безкоштовно вивезено зі східних регіонів 1151 пасажира за заявками регіональних координаційних штабів", - йдеться в повідомленні.

Так, безкоштовно залізничним транспортом зі Сватового перевезено 799 осіб, з Красноармійська - 124 осіб і з Волновахи - 228 осіб.

За даними головного пасажирського управління "Укрзалізниці", 14 та 18 липня з Луганська в Одесу залізничники перевезли 236 дітей, людей з особливими потребами та супроводжуючих.

Перевезення груп людей з інвалідністю здійснюють на замовлення Міжвідомчого координаційного штабу, який діє при Державній службі України з надзвичайних ситуацій, та за зверненням Національної асамблеї інвалідів України. !zn

Читайте також:

"Укрзалізниця" відновила рух потяга Hyundai до Слов'янська, Краматорськ і Дружківки

"Укрзалізниця" на Донбасі відновила 40 зруйнованих терористами об'єктів

В Луганській області обстрілом пошкоджено дві залізничні станції