UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Укрпошта» розіграє гроші серед вакцинованих співробітників

Наразі в «Укрпошті» вакцинована третина персоналу

«Укрпошта» розіграє грошові призи серед співробітників, які вакцинувалися від COVID-19, повідомляється на сайті компанії.

Можна буде отримати призи розміром 1, 3, 5 та 50 тисяч гривень. Загальний фонд акції - 1 мільйон гривень.

«За останній тиждень в “Укрпошті” дозу вакцини отримали 2,5 тисячі співробітників. Сподіваюся, що з новою, фінансовою, мотивацією, кількість вакцинованих значно зросте. Адже це питання не лише їхнього здоров’я, але й здоров’я наших клієнтів», - каже гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Зараз у відділеннях «Укрпошти» діють тимчасові пункти вакцинації, де отримати вакцину проти коронавірусу можуть усі охочі.

Читайте також: Небажання вакцинуватися дорого коштує Україні та її сусідам – AP

До слова, 22 вересня мер Івано-Франківська Руслан Марцінків пообіцяв, що перша школа, в якій вакцинуються 100% вчителів, отримає від міської влади мільйон гривень. Це швидко подіяло: вже 27 вересня одна зі шкіл заявила про вакцинацію усіх вчителів, ще в чотирьох школах міста на той момент рівень вакцинації педагогів склав понад 97%.

У травні розіграш для заохочення вакцинуватися проти коронавірусу провели серед щеплених людей в американському штаті Огайо. Мільйон доларів отримала 22-річна дівчина з передмістя Цинциннаті.