UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українських туристів у Єгипті помістили на карантин

В єгипетських готелях виявили інфікованих коронавірусом.

Українські туристи у Єгипті, які відпочивали на курортах Єгипту Шарм-ель-Шейх та Хургада перебуватимуть на карантині. Вони знаходились у готелях, в яких виявили заражених коронавірусом, передає пресслужба Міністерства інфраструктури України.

Туристи перебували в готелях Reef Oasis Beach Resort 5* та Sentido Reef Oasis Senses Resort 5*. Наразі вони мають пройти тестування та 14-денну обсервацію.

"Якщо лабораторні тести після закінчення карантину не виявлять випадків захворювання на COVID-19 або підозр на зараження ним, наші туристи зможуть повернутися додому", - йдеться в повідомленні.

Наразі в Міністерстві інфраструктури просять тих, хто підпав під карантин, контактувати з туроператорами щодо перельоту до України.

"Ми просимо відпочивальників зберігати спокій. Будь ласка, залишайтеся на зв'язку з турагентами для отримання від них актуальної інформації відносно зворотних рейсів, та з представниками МЗС" - передає пресслужба.

Раніше в В Єгипті помер 60-річний громадянин Німеччини, інфікований коронавірусом. Смерть туриста стала першим лабораторно підтвердженим летальним випадком від COVID-19 на африканському континенті. Усього в Єгипті було виявлено три випадки інфікування коронавірусом, однак за межами його було підтверджено шість випадків захворювання після відвідування цієї країни.