UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українські силовики повністю контролюють Слов'янськ та Краматорськ

У прес-центрі АТО повідомили про початок вирішення проблемних питань з надходженням коштів на виплати пенсій, стипендій і зарплат місцевому населенню.

Сили антитерористичної операції встановили повний контроль над містами Слов'янськ, Краматорськ (Донецька область), повідомляє прес-центр АТО в неділю, 6 липня.

"В даних населених пунктах за вказівкою президента України - Верховного головнокомандувача ЗСУ починають відновлювати інфраструктуру, налагодили поставку продуктів, питної води та іншої гуманітарної допомоги місцевим жителям", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО на його сторінці в Facebok.

Також у прес-центрі АТО повідомили про початок вирішення проблемних питань з надходженням коштів на виплати пенсій, стипендій і зарплат місцевому населенню.

У той же час прес-центр підкреслив, що "банди терористів продовжують нападати на українських військових".

"Вчора близько 23:00 в н.п. Піски бойовики зі стрілецької зброї обстріляли один з опорних пунктів ВСУ. У відповідь отримали гідну відсіч. Втрат серед українських військових немає. Спроба ще раз атакувати блокпост сил АТО мінометним вогнем також виявилася безуспішною", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, в ніч на неділю сили АТО кулеметним вогнем підбили один безпілотний літальний апарат невідомого походження біля Маріуполя. !zn

Читайте також:

За ніч бойовики двічі обстріляли позиції сил АТО, збитий безпілотник терористів

"Інформаційний опір": Європа тисне на Порошенка з метою змусити припинити АТО

В "ДНР" поскаржилися, що Путін їх обнадіяв і кинув

У Донецьку госпіталізують поранених бойовиків, які приїжджають зі Слов'янська