UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українські прикордонники розгорнули три КПП на в'їзді до Криму

Держприкордонслужба України посилила контроль на в'їзд до Криму. Зокрема, розгорнуто три КПП і виставлено прикордонні патрулі на адміністративному кордоні з Кримом.

Державна прикордонна служба України розгорнула три контрольно-пропускні пункти і виставила прикордонні патрулі на адміністративному кордоні з Автономною Республікою Крим.

"Держприкордонслужба України посилила контроль на в'їзд до Криму. Зокрема, розгорнуто три КПП і виставлено прикордонні патрулі на адміністративному кордоні з Кримом", - повідомили у прикордонному відомстві.

Згідно з інформацією, ці пункти і патрулі посилено військовослужбовцями мобільних підрозділів прикордонних військ, співробітниками МВС і військовослужбовцями ЗСУ.

Також у відомстві інформують, що російські військовослужбовці продовжують блокувати підрозділи охорони держкордону в Криму, зв'язок з деякими підрозділами відсутній. "Однак контроль на державному кордоні здійснюється, прикордонники продовжують нести службу на поромній переправі "Крим" та в аеропорту "Сімферополь", - розповіли у прикордонному відомстві. !zn

Читайте також:

Росія порушила угоду з Україною про кількість військових ЧФ РФ

Турчинов нагадав, що тільки Рада може просити про введення військ

Українські військові моряки виявили в Севастополі підводних диверсантів

Жодна військова частина в Криму не виконала ультиматум Росії