UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українська школа політичних студій проводить конкурс на навчання

Прийом заявок триває до 31 січня.

Українська школа політичних студій до 31 січня 2018 року проводить прийом анкет на участь у навчанні. Під час навчання в УШПС у 2018 році відібрані слухачі матимуть можливість взяти участь у чотирьох подіях: три національні сесії відбудуться в Україні (Київ, Одеса, Львів) та Щорічна Конференція УШПС (Київ). Найбільш активні та вмотивовані слухачі групи будуть відібрані до участі у Всесвітньому Форумі за Демократію у Раді Європи (Страсбург, Франція).

Друг та партнер "Дзеркало тижня. Україна" Українська школа політичних студій є спільною ініціативою Ради Європи та Лабораторії законодавчих ініціатив та одним із найуспішніших мережево-освітніх проектів України, який об'єднав більше 400 представників успішної молоді з різних сфер - держслужбовців, юристів, бізнесменів, науковців, політиків, журналістів, представників творчих професій та громадських діячів.

Відбір учасників здійснюється у два етапи. Спершу кандидати повинні заповнити заявки на участь у Щорічній програмі Української школи політичних студій, а потім пройти співбесіду для підтвердження участі.

Очікується, що відібрані учасники візьмуть участь в усіх чотирьох національних подіях та після проходження окремого відбору у сесії в Страсбурзі. При цьому витрати на участь у страсбурзькій сесії будуть покриваються за рахунок школи та її партнерів. Також за належного обґрунтування та мотивації участі на рік надається кілька стипендій Випускниками УШПС.