UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українцям доведеться жити в умовах постійної загрози терактів - СБУ

Терористів цікавлять регіони , які межують з Донецькою та Луганською областями , заявив заступник голови СБУ.

У СБУ порекомендували українцям готуватися жити в умовах постійної терористичної загрози. Про це в ефірі 5 каналу заявив заступник голови СБУ Віктор Ягунов.

"Служба безпеки довела, що у диверсійних групах, захоплених у Дніпропетровську, Херсоні, Запоріжжі, Одесі, Харкові і навіть у Києві, були особи, які підозрювалися у причетності до злочинів на території Донецької і Луганської областей, були за завданням направлені в інші регіони України. Найбільше їх цікавлять регіони, які межують з Донецькою і Луганською областю... Це Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя", - зазначив Ягунов.

"Це досить небезпечна ситуація, на жаль, у нашому суспільстві потрібно готуватися жити в таких умовах, які є зараз. Тобто стежити за оточенням, стежити за тим, де вони знаходяться", - заявив заступник голови СБУ.

Нагадаємо, раніше керівник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко повідомив про те, що терористи у Слов'янську готували 1-2 вересня теракт у школі, в результаті якого могли загинути сотні дітей.

Раніше зведені групи саперів сил АТО (СБУ, МВС, Міноборони, МНС) виявили та нейтралізували вибухові пристрої у житлових будинках центру міста Слов'янська.

Наприкінці травня працівники Служби безпеки затримали трьох громадянин України, які за грошову винагороду влаштували вибух в Одесі 25 травня. !zn

Читайте також:

За добу на Донбасі знищено більше 100 терористів

Терористи у Слов'янську готували теракти у школах на 1 вересня, - РНБО