UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українці Італії придбали і передали рації українським солдатам

Загалом організатори акції у столиці Італії у день голосування на позачергових виборах президента України зібрали 5650 євро.

Українці Італії придбали і передали рації для потреб української армії. Про це повідомили в оргкомітеті "Євромайдан-Рим".

Кошти для цього українці збирали у столиці Італії у день голосування на позачергових виборах президента України. Це відбулося на прохання матері військовослужбовця, яка працює в Римі.

Загалом організатори акції зібрали 5650 євро.

Нагадаємо, 2 травня у Міноборони повідомили, що на 111,1 млн грн із коштів, що надійшли як благодійна допомога на матеріально-технічне забезпечення військовослужбовців Збройних сил України, проводиться процедура закупівлі спорядження.

Протягом 1-3 місяців на 15,2 млн грн буде закуплено спальні мішки, на 19 млн грн - кулезахисні шоломи, на 8,5 млн грн - флотську форму одягу, на 9,1 млн грн - постільні предмети, на 37,2 млн грн - комплекти польової форми одягу і взуття, що на 15,6 млн грн - черевики з високими берцями, на 3,8 млн грн - комплекти льотно-технічного спорядження.

За станом на 3 червня на рахунки Міноборони в рамках акції "Підтримай українську армію" надійшло 128,5 млн грн, з них 120,9 млн грн - на матеріально-технічне, решта - на медичне забезпечення. Окрім того, ще 30 млн грн на матеріально-технічне забезпечення перераховано за допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер "565". !zn

Читайте також:

Міноборони на 81 млн грн купило бронежилети для армії

Українці зібрали для армії 500 бронежилетів, 15 наметів, тисячі комплектів одягу і швейну машинку

Міноборони буде просити у НАТО надійне спорядження для антитерору