UA / RU
Підтримати ZN.ua

Україна планує посилювати адмінкордон із анексованим Кримом

Аналіз затримань між Автономною Республікою Крим і материковою частиною України свідчить про те, що саме з Криму намагаються організувати фінансовий канал для забезпечення сепаратистів на сході України.

У Криму намагаються організувати фінансування проросійських терористів на сході України.

Про це агентству Укрінформ повідомив заступник начальника управління прикордонного контролю та реєстрації Адміністрації Держприкордонслужби України полковник Олександр Жданенко.

"Аналіз затримань між Автономною Республікою Крим і материковою частиною України свідчить про те, що саме з Криму намагаються організувати фінансовий канал для забезпечення сепаратистів на сході України, а також сплати масових заходів", - підкреслив Жданенко.

За його словами, про це свідчать затримання кур'єрів, які везуть значні суми грошей. Крім того, на материкову частину намагаються завести невеликими партіями холодну зброю, засоби захисту - бронежилети, каски, пропагандистську літературу.

Прикордонник зазначив, що кримський напрямок неспокійнй, тому найближчим часом буде посилений як технічно, так і людьми. !zn

Читайте також:

Лукашенко не хоче введення в Україну військ "ні з одного, ні з другого, ні з третього, ні з десятого боку"

Дебальцеве в Донецькій області взято під контроль донськими козаками

США спростували слова Путіна, опублікувавши нові знімки військ РФ біля кордону України