UA / RU
Підтримати ZN.ua

Україна має докази присутності російських солдатів на своїй території

Яценюк заявив, що у влади України є "незаперечні докази" присутності російських солдатів на своїй території, і такі докази буде надано.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк зазначає, що наявність російських військ у східних областях України визнає весь світ, окрім керівництва Росії.

"Є єдина людина у світі, яка вірить у те, що на сході України немає російських військ, прізвище цієї людини - Володимир Володимирович Путін", - сказав Яценюк журналістам у четвер у Києві.

"Вони здійснили військову інтервенцію до Криму. Він також спочатку розповідав, що там не було російських військ, сьогодні він офіційно визнав, що російські війська там все-таки були. Зараз він знову розповідає казку, що це не його диверсанти, яких він туди послав, і які сформували терористичну мережу на території України", - зазначив прем'єр-міністр.

Разом з тим, Яценюк заявив, що у влади України є "незаперечні докази" присутності російських солдатів на своїй території, і такі докази буде надано.

Раніше у четвер Путін заявив, що російських підрозділів на сході України немає. "Нісенітниця це все", - сказав він під час "прямої лінії".

"Немає на сході України жодних російських підрозділів. Немає спеціальних служб, немає інструкторів. Це все місцеві громадяни. Найкращим доказом цього є те, що люди, що називається у прямому сенсі слова, зняли маски", - заявив Путін.

Сак само свого часу Путін заперечував наявність російських військ у Криму. Однак у цей четвер заявив, що російські військові дійсно діяли на території України в Криму на початку березня, коли там проходив так званий "референдум". !zn

Читайте також:

Путін заперечує присутність російських військових на Донбасі

Західні ЗМІ: США розглядають можливість надання таємної військової допомоги Україні

"Інформаційний опір": Донецька область - пілотний проект другого етапу знищення України

Шойгу заперечує причетність спецназу РФ до подій в Україні