UA / RU
Підтримати ZN.ua

Український центр оцінювання якості освіти показав, яким буде Національний мультипредметний тест

Крім завдань, представлені також правильні відповіді до них.

Український центр оцінювання якості освіти опублікував демонстраційний варіант Національного мультипредметного тесту, який цього року будуть здавати українські абітурієнти. Ознайомитися з демонстраційним варіантом тесту можна за посиланням.

Як зазначили у Центрі, документ зручний для тих, у кого наразі повільний інтернет, і хто не має змоги працювати за комп’ютером 90 хвилин. Крім завдань, наведено також правильні відповіді до них, за допомогою яких учні можуть відразу ж перевірити себе.

При виконанні завдань з математики можна користуватися додатковими матеріалами.

Водночас, відзначається, що наразі проходити тестування в онлайн-режимі не можна. Втім, найближчим часом з’явиться можливість попрактикуватись в онлайновій версії випробування на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Нагадаємо, що Верховна Рада України ухвалила закон про вступ до університетів в 2022 році за спрощеною процедурою, який передбачає скасування цього року складання державної підсумкової атестації, ЗНО, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування. Водночас зарахування у навчальні заклади вищої акредитації проводитиметься за результатами єдиного мультипредментного онлайн-тесту.