UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українські військові "закрили" ще один міст, яким окупанти доставляли техніку під Херсон

Внаслідок удару ЗСУ руйнувань зазнав залізничний міст

Українські військові завдали удару по залізничному мосту біля Херсону, внаслідок чого окупанти не зможуть доставляти ним техніку – повідомляє Центр стратегічних комунікацій ЗСУ.

«Залізничний Антонівський міст - фсьо!  Шансів щоби вижити для орків,  навколо яких поступово звужується зашморг оточення стає все менше. Вам ніхто не пробачить тортури і знущань над полоненими, вбивств дітей і жінок, руйнування України в цілому!!!», - написали в Центрі.

На підтвердження своїх слів Центр стратегічних комунікацій ЗСУ опублікував знімок залізничного мосту.

Центр стратегічних комунікацій / Telegram

На знімку зі супутника добре видно дірку в полотні. Для відступу в окупантів залишилася лише дамба Каховської ГЕС, втім і вона під вогневим контролем ЗСУ.

Раніше українські військові завдали удару по Антонівському мосту в Херсоні.

Читайте також: Захисники все ближче до Херсона: експерт розповів про три варіанти дій росіян

"Наші сили тримають під вогневим контролем стратегічно важливі логістичні і транспортні шляхи, які для ворога мають критичне значення, тому що це не дає йому можливості маневрів, не дає можливості підтягувати сили і боєприпаси. Те, що увага прикута до моста - цілком зрозуміло. Я зауважу, що ми цінуємо все, що є в нашій країні, навіть коли воно під окупантами. Ми не руйнуємо інфраструктуру, ми руйнуємо плани ворога. Робота нашої артилерії вона настільки делікатна і ювелірна, що вона більше спрямована на деморалізацію військ. Удари були, але вони були філігранні", - повідомила тоді Керівниця пресцентру сил охорони та оборони оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.