UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українські військові відсунули ворога від кордонів Харкова на двох напрямках – Синєгубов

Російські окупанти не зможуть підступитися до міста.

Українські військові готові до оборони Харкова, російські загарбники не зможуть підступитися до міста, а на деяких напрямках змушені відступати, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Ми готові до розгортання будь-яких сценаріїв ще з 24 лютого. ЗС України тримають позиції. Ми чудово розуміємо маневри ворога та перегрупування. Тому готові до захисту та оборони Харкова», - наголосив він.

Найактивніші бойові дії зараз точаться поблизу міста Ізюм. Тут окупанти намагаються концентрувати велику кількість техніки, щоб просуватися до Луганщини і Донеччини. Українські військові завдають їм великих втрат у живій силі та техніці – окупанти втрачають багато літаків і бронетехніки.

На Дергачівському та Роганському напрямках захисники України відсунули ворога від кордонів Харкова. Однак оперативна ситуація в області змінюється швидко, тож українські військові не втрачають пильності й готові до будь-яких маневрів окупантів.

«Поки українська армія тримає оборону, ми продовжуємо забезпечувати жителів міста та області гуманітарною допомогою, де є загрози обстрілів - проводимо евакуацію населення: на сьогодні це Барвінкове та Лозова», - підсумував Синєгубов.