UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українські військові відбили атаки окупантів у районах семи населених пунктів – Генштаб

Українська авіація завдала шість ударів по російським військах.

Українські захисники у неділю, 23 жовтня, відбили атаки російських військ у районах семи населених пунктів, інформує Генштаб ЗСУ.

"Підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Бахмут, Кліщіївка, Новомихайлівка, Мар’їнка, Невельське, Первомайське та Авдіївка Донецької області", - йдеться в повідомленні.

Українська авіація завдала шість ударів по російським військах. ЗСУ також уразили шість районів зосередження військової техніки окупантів.  Сили ППО збили сьогодні 12 іранських дронів-камікадзе.

Артилерія та ракетні війська уразили пять пунктів зосередження військової техніки та живої сили окупантів, склад боєприпасів, пункт управління та зенітний ракетний комплекс РФ.

Читайте також: Армії Росії буде важко відступити з Херсона, австралійський генерал назвав причини

Український наступ в інших частинах країни сильно змінив мапу поля битви. Але в місті Бахмут Донецької області за чотири місяці жорстоких боїв мало що змінилося. Про це пише Washington Post, нагадуючи про слова президента Володимира Зеленського про те, що «найбільш тяжка» ситуація зберігається саме тут. Однак, військові експерти кажуть, що у цій битві за контроль над розбитим містом амбіції російського олігарха Євгєнія Прігожина, який заснував ПВК «Вагнер», затьмарили будь-яку стратегічну логіку.